Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Leden bewonerswerkgroepen De Bouwen gezocht Print artikel

Leden bewonerswerkgroepen De Bouwen gezocht

Dinsdag 07 juni 2016

Binnenkort start WoonFriesland met de aanpak van de woningen aan De Vlasakkers, De Vore, De Schoven en de Burefen. De gemeente gaat, als de woningen klaar zijn, de woonstraten in dit deelgebied aanpakken. De gemeente gaat ook aan de slag met de openbare ruimte aan het Blauwgras (van Zuiderdwarsvaart tot aan de Burg. Wuiteweg).
Dan doen we, net als in andere deelgebieden, graag samen met een bewonerswerkgroep. We zoeken voor beide deelprojecten bewoners die het leuk vinden om samen met de gemeente plannen te maken voor de herinrichting van de straten. Dus woont u in één van de genoemde straten, dan bent u van harte welkom om bij de bewonerswerkgroep te komen!

 

Wat doet de werkgroep?
De werkgroep denkt bijvoorbeeld mee over vragen zoals waar komen de parkeerplaatsen, en waar komen de bomen en struiken? En hoe zien die er uit? Vergaderingen van de werkgroep zijn altijd 's avonds.


Aanmelden
De eerste bewonersbijeenkomsten zijn eind september. U kunt zich tot 15 juli a.s. aanmelden bij Simone Oosterwoud van de gemeente Smallingerland, via 0512-581234 of via gemeente@smallingerland.nl.


 


Terug