Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Start bouw woningen aan de Hooiweg Print artikel

Start bouw woningen aan de Hooiweg

Dinsdag 01 oktober 2013

Opnieuw een mijlpaal in de wijkvernieuwing in de Drachtster wijk De Bouwen. Op donderdag 12 september ging de bouw van 21 waterwoningen aan de Hooiweg officieel van start. Wethouder Nieske Ketelaar en vestigingsdirecteur van Accolade Margriet Ausma legden gezamenlijk met behulp van een grote kraan de laatste vloerplaat van het eerste blok. Uiteraard onder toeziend oog van de toekomstige bewoners.


De 21 waterwoningen bestaan uit twee types: 14 gezinswoningen en 7 grote gezinswoningen met een flexibele indeling. Bij deze laatste kiezen bewoners zelf of zij op de begane grond of eerste verdieping willen wonen. De woningen zijn erg geschikt voor grote gezinnen of voor een combinatie van wonen en werken. Er zijn nog enkele grote gezinswoningen met een flexibele indeling beschikbaar. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Accolade via www.accolade.nl of telefonisch (0513) 433 633.


Bouwcombinatie Koopmans-Friso realiseert de woningen voor Accolade. Naar verwachting levert Accolade de woningen in het voorjaar van 2014 op aan haar nieuwe bewoners.

 

 

 


Terug