Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Nieuwe verlichting in De Bouwen, waarvoor kiest u? Print artikel

Nieuwe verlichting in De Bouwen, waarvoor kiest u?

Donderdag 31 maart 2011

De wijkvernieuwing in De Bouwen is nog steeds in volle gang; stap voor stap krijgt de wijk een andere aanblik. Ook de openbare ruimte wordt aangepakt. Onderdeel hiervan is het vervangen van de huidige lichtmasten. Omdat we als gemeente veel waarde hechten aan de mening van de wijkbewoners willen we u de drie verschillende opties voor nieuwe verlichting voorleggen.

 

Openbare verlichting moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet er voldoende lichtopbrengst zijn en moeten de masten energiezuinig zijn. Ook zijn er eisen ten aanzien van materiaal en onderhoud. Op basis van die eisen zijn er drie geschikte lichtmasten geselecteerd waaruit gekozen kan worden. Van elk van deze is inmiddels één exemplaar geplaatst aan de Klaverweide.

 

U mag als bewoners van wijk De Bouwen zelf meebeslissen over het type verlichting wat uiteindelijk in uw wijk geplaatst gaat worden. Meeste stemmen gelden, dus stem mee! U kunt uw keuze kenbaar maken door de bon in Breeduit in te vullen, maar dat kan ook digitaal. Hoe? Dat leest u hierna. De uitslag van de verkiezing vindt u op een later moment terug in Breeduit en uiteraard op deze website.

 

Typen verlichting waaruit gekozen kan worden:

 

  Type1

 

   Type2

Type3

 

Stemmen:

U kunt digitaal stemmen door een mailtje te sturen naar communicatie@smallingerland.nl. In de mail geeft u aan welke lichtmastnummer uw voorkeur heeft. Daarnaast vermeldt u uw naam, adres en telefoonnummer in de mail.

 

Insturen kan nog t/m vrijdag 15 april.

 

Let op! U mag per huishouden slechts 1 stem uitbrengen. Daarom nemen wij alleen de stemmen in behandeling waar uw adresgegevens op vermeld staan.  


Terug