Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Ontwerpbestemmingsplan voormalige garage Lammers ter inzage Print artikel

Ontwerpbestemmingsplan voormalige garage Lammers ter inzage

Woensdag 16 december 2009

Het ontwerpbestemmingsplan "De Bouwen – locatie Bouwakker-Haverstuk (voormalige garage Lammers)" ter vanaf vrijdag 18 december ter inzage in het gemeentehuis.

Voor de locatie Garage Lammers is een plan ontwikkeld dat voorziet in de bouw van 18 gestapelde woningen in 3 lagen aan de Bouwakker en 3 rijenwoningen aan het Haverstuk. De gestapelde woningen maken deel uit van een nieuwe pleinwand aan de zuidkant van de centrale open ruimte, de Klaverweide.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, inclusief ontwerpraadsbesluit, met ingang van vrijdag 18 december 2009 t/m donderdag 28 januari 2010 (6 weken) ter inzage in het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten en is te raadplegen via www.smallingerland.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk/mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen, kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.


Terug