Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Nieuwe opbouwwerker MOS Print artikel

Nieuwe opbouwwerker MOS

Maandag 31 augustus 2009

Beste bewoners van de Bouwen,


Graag wil ik me langs deze weg even voorstellen als de nieuwe opbouwwerker van MOS voor regio oost waar de Bouwen bij hoort. Mijn naam is Hannie Brandsma, 38 jaar en per 1 mei j.l. bij MOS in dienst. Als opvolger van Dialla Akop en Marijke Otten ben ik momenteel nog even alleen, maar per 1 oktober hoop een nieuwe collega te verwelkomen. Tezamen zullen wij ons inzetten voor de bewoners  van zowel de Bouwen als ook de Venen, de Wiken, Noordoost en de dorpen Houtigehage, Drachtster Compagnie en de Rottevalle.

Onze taak is om op basis van vragen uit de samenleving te zorgen voor een gewenste verandering dan wel verbetering van de woon, werk en/of leefomgeving. Uiteraard is het daarbij voor ons van belang dat mensen en organisaties aan elkaar verbonden worden en zich voor elkaar willen inzetten. 
Wilt u of jij iets in je wijk of dorp, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen doen. U kunt mij bereiken op tel: 0512-571452 (ma/di/do) of via de mail: h.brandsma@mosweb.nl


Graag tot ziens!

Hannie Brandsma


Hannie
Hannie Brandsma is de nieuwe opbouwmedewerker in De Bouwen


Terug