Nieuws en ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen over de wijkvernieuwing in De Bouwen.

De Bouwen
U bent hier: Home / Nieuws en ontwikkelingen / Bewonersavond WoonFriesland Print artikel

Bewonersavond WoonFriesland

Woensdag 15 april 2009

Dinsdag 14 april heeft WoonFriesland de tweede bewonersavond georganiseerd voor de bewoners en omwonenden van het plangebied Klaverweide Noord Fase 1. Een groot aantal bewoners van de Klaverweide, Burefen, Paardepad en de Fabriekslaan bezochten deze bewonersavond, welke het vervolg was op de bewonersavond van 8 december 2008.

 

In december 2008 hebben de bewoners aangegeven wat ze van de woningen vonden: wat moet er veranderen en wat niet. Deze opmerkingen heeft WoonFriesland meegegeven aan de architect en hij is aan de slag gegaan met een concept-plan. De eerste schetsen zijn op deze avond gepresenteerd aan de bewoners en omwonenden. De bewoners van het plangebied hebben door middel van een schiftelijke enquete laten weten wat men van de eerste plan vond.

 

WoonFriesland heeft met de Bewonersraad Friesland afspraken gemaakt over herstructurering in het hetstructureringsprotocol. De Bewonersraad Friesland was ook op deze avond aanwezig en heeft een toelichting gegeven op het herstructureringsprotocol en het sociaal pakket wat van toepassing is.

 

Hoe nu verder:

De plannenmakers gaan verder met de uitwerking van de plannen voor dit plangebied. Hierbij worden de opmerkingen van de bewoners meegenomen. Dit plan wordt in oktober weer gepresenteerd aan dezelfde bewoners. Als het definitieve plan er is, worden alle bewoners in het plangebied uitgenodigd voor een individueel gesprek.

 

 


Terug